Ghid: CUM SA CASTIGI SIGUR LA PARIURI. 2 METODE SIGURE 100%

By Marius Pavel

“Martingale” si “Arbitraj” sau “Trading”

Nici una dintre metodele de mai sus nu sunt ilegale, imorale si nici nu functioneaza in jurul vreunei scheme piramidale. Totul este clar, simplu si usor de pus in practica. Stiai ca poti castiga sume uriase de bani folosind matematica aplicata si cateva aptitudini personale?

In pariurile sportive exista 2 modalitati de castig sigur. Ambele iti pot asigura un trai decent atat timp cand ai o suma de bani importanta cu care sa incepi. Spre deosebire de pariurile la bursa, pariurile sportive reprezinta o sursa mult mai sigura de castig, iar tot mai multi oameni incearca zi de zi sa ia parte la castig.

Haideti sa vorbim despre cele 2 metode evidentiate de echipa noastra.

Prima metoda se numeste Martingale, are o istorie de cateva milenii si initial se crede ca provine de la ruleta. Bazandu-se pe probabilitatile matematice, Martingale iti ofera sansa ca pe termen lung sa uiti ce inseamna sa pierzi.

Poate ca multi dintre cei care vor citi articolul vor spune ca titlu este un pic exagerat, si ca aceasta metoda nu este 100% sigura. Nimic mai adevarat. Metoda, conform matematicii, are o probabilitate de 99,99% siguranta, iar singurul lucru care o desparte de procentul de 100% este numarul banilor care la un moment dat devine limitat.

Va propun sa analizam aceasta metoda pe larg, urmand ca intr-un alt articol sa vorbim despre trading, a doua metoda din care se pot face bani siguri la pariuri.

Metoda martingale presupune multiplicarea mizei (a banilor pariati de dvs) pana cand evenimentele pe care ati pariat sunt castigatoare. Sa luam exemplul Stelei in sezonul 2012-2013. Din 22 de meciuri disputate pana acum in campionat, Steaua Bucuresti a castigat 18, a remizat de 2 ori si a pierdut 2 partide.

Daca am fi ales sa folosim metoda Martingale pe jocurile Stelei, alegand sa pariem pe rezultatele de egalitate ale echipei, dupa doar 4 meciuri am fi realizat un profit de 4640 RON. Suna bine nu?

In zilele ce vor urma vom incepe sa postam strategia aceasta aici pe biletulzilei.eu, pentru ca dvs sa vedeti cat de simplu poate fi uneori sa castigati la pariuri.

Saptamana viitoare o sa vorbim totodata si despre Trading, un sport care aplicat corect va poate oferi un trai mai mult decat decent!

Castiguri frumoase va dorim!
Echipa BiletulZilei.eu

Share your thoughts

19 − two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.